Bij gelijk welke doelstelling : afslanken, meer spiermassa opbouwen, beter herstel, je vitaliteit verbeteren, voeding bij duursporten, komt een aangepast en gezond voedingspatroon onlosmakelijk om de hoek kijken.

Het behalen van resultaat is altijd de combinatie van trainen en voeding!

De voeding kan dan ook afgesteld worden op jouw specifieke doelstelling.

PERSONAL HORMONAL PROFILING

De voedingsbegeleiding bij Move2Bfit is gebaseerd op Personal Hormonal Profiling.

Aan de hand van een 12 punt huidplooimeting en een gedetailleerde vragenlijst wordt het hormonaal profiel bepaald van de klant.

Dit profiel vertelt ons bij welke hormonen er een disbalans is en geeft zeer specifiek persoonlijk trainings-, voedings- en supplementenadvies.

MEER INFO

Een veel gestelde vraag is: Waarom lukt het mij niet om een gezond lichaamsgewicht te bereiken, te behouden en mij beter en gezonder te voelen? Het antwoord op deze vraag is: Hormonale Balans. Hormonen reguleren namelijk onze stofwisseling, eetlust, kracht en de omvang van onze spieren. Hormonen bepalen ook waar en hoeveel vet we opslaan. Ze bepalen als het ware dus onze weegschaal. Ook hoe we ons voelen wordt hormonaal bepaald.

Door jouw voeding aan te passen en gericht te trainen zorg je ervoor dat jouw hormonen weer in balans komen, waardoor je afvalt of aankomt. Klachten zoals slecht slapen, winderigheid, opgeblazen gevoel na het eten, prikkelbaarheid, mood swings en nog veel meer ongemakken zullen verbeteren of zelfs verdwijnen.

Kortom je gaat er niet alleen beter uitzien, je gaat je ook beter voelen!

CAVEMAN RULES

Om een verbetering te krijgen in je lichaamssamenstelling ga je anders eten.

MEER INFO

Sta versteld wat dit voedingspatroon kan doen met je opname en gezondheid :

Omdat bepaalde voedingsstoffen niet goed met elkaar verteren, ga je koolhydraten gescheiden eten van eiwitten en vetten. Zo eet je, indien toegestaan in je profiel, maximaal 2 koolhydraatmaaltijden per dag en verder alleen combinaties van eiwitten, groenten en vetten. Dit is één van de ‘caveman rules’. Om de vertering van eiwitten te optimaliseren kan je Fundazymes gebruiken. Dit is 1 van de belangrijkste supplementen die je nodig hebt wanneer je een blijvend resultaat wilt bereiken.

Als de vertering van voedingsstoffen niet optimaal is, neem je deze niet optimaal op in je darmen, waardoor de vele lichaamsprocessen niet plaats kunnen vinden. De Fundazymes zorgen dat je snel weer optimaal voedingsstoffen opneemt en dat je lichaam zelf weer voldoende maagzuur aanmaakt.

Sta versteld van wat dit aangepast voedingspatroon kan doen met je opname en gezondheid!

SUPPLEMENTEN

Zoals reeds vermeld kunnen supplementen een noodzakelijke aanvulling zijn op een gezond en gevarieerd voedingspatroon. Dit kan om de opname van voedingsstoffen of het herstel te bevorderen, meer spiermassa op te bouwen, meer vet te verbranden, of alle essentiële macronutriënten voldoende binnen te krijgen.

 

Personal trainer  Mechelen

Je personal trainer leert je om soepel te bewegen, zodat jij je lichaam beter gebruikt. Op die manier verspil je geen energie bij dagelijkse klusjes zoals de boodschappen of het huishouden. En de energie die je overhoudt, steek je in leuke dingen. Een weekendje weg bijvoorbeeld. Of die ene hobby die al jaren stilligt wegens ‘geen fut.

opleiding personal coach

Remotion Training® is een nieuwe trainingsmethodiek en behandelingsfilosofie voor professionals (kinesitherapeuten, personal trainers, etc.) die hun technieken willen uitbreiden en hun patiënten/klanten willen begeleiden in een actieve revalidatie of levensstijl. permanente make up west-vlaanderen