Lid worden bij een sportschool is één ding. Er regelmatig naartoe gaan is een tweede. Als jij gemotiveerd bent en blijft, moet dat gaan lukken! Wij helpen je natuurlijk daarbij. Al onze nieuwe leden ontvangen na een korte online intake een gratis persoonlijk trainingsschema voor de eerste 6 weken om goed te beginnen en je eerste stap te zetten om je persoonlijke doel te gaan halen. Daarnaast kan je gebruikmaken van de gratis Basic-Fit app met eindeloos veel oefeningen en trainingsschema’s die jou de power geven om fit te zijn/worden op jouw manier. Wil jij 1 op 1 persoonlijke begeleiding? Dat kan natuurlijk ook! Onze personal trainers staan klaar om je te helpen! Voor Basic-Fit is het belangrijk dat jij je thuis voelt in onze clubs en alles om je heen hebt voor een goede training. Alle clubs zijn daarom ruim opgezet, goed doordacht en voorzien van de nieuwste apparaten en materialen. Zonder extra kosten kan je onbeperkt onze virtuele GXR groepslessen van Basic-Fit volgen en gebruikmaken van de kluisjes en douches.

Onze personal trainers en fysiotherapeuten staan ​​klaar om je te helpen herstellen, doelen te bereiken of advies te geven over alles wat met sport/gezondheid te maken heeft. Vind er nu een in jouw regio!

Wil je graag beginnen met sporten maar je weet niet hoe?
Ben je al een fervent sporter maar wil je graag nog meer bereiken door begeleiding?
Wil je een sterker en steviger lichaam door persoonlijke work-outs die perfect passen in jouw agenda?
Ben je een recreatieve loper en wil je begeleiding in het nog beter worden in hardlopen?
Ik verzorg persoonlijke trainingen op maat gemaakt voor jouw niveau en blessuregevoeligheid en passend in je overvolle agenda.

Andere mogelijkheden :

Start2Run:
Onder persoonlijke begeleiding beginnen met start2run.
Leer meteen een goede loopstijl aan te nemen om blessures te voorkomen.

Start je liever met een paar vrienden of vriendinnen een start2run-programma? Dat kan! Tot een maximum van 5 à 6 personen is een goede loopbegeleiding mogelijk.

Groepstraining:
Ook in kleine groepen van 5 tot 6 personen is het mogelijk van persoonlijke begeleiding in lichaamstraining of looptraining.

Distance Coaching:
Planning en schema’s opmaken voor individuele trainingen.

Personal coach Mechelen

Je personal trainer leert je om soepel te bewegen, zodat jij je lichaam beter gebruikt. Op die manier verspil je geen energie bij dagelijkse klusjes zoals de boodschappen of het huishouden. En de energie die je overhoudt, steek je in leuke dingen. Een weekendje weg bijvoorbeeld. Of die ene hobby die al jaren stilligt wegens ‘geen fut.

opleiding personal coach

Remotion Training® is een nieuwe trainingsmethodiek en behandelingsfilosofie voor professionals (kinesitherapeuten, personal trainers, etc.) die hun technieken willen uitbreiden en hun patiënten/klanten willen begeleiden in een actieve revalidatie of levensstijl permanente make up west-vlaanderen